torstai 12. joulukuuta 2013

Lukiomme Itsenäisyyspäiväjuhla ja lakitus

Juhla käynnistyi, kun lukion ensimmäisen vuoden opiskelijat kantoivat Suomen-lipun juhlasaliimme lehtori Jouko Nikkisen ohjaamaan lippulaulun saattelemana. Tunnelma koulupäivän jälkeen muuttui rauhalliseksi ja juhlalliseksi. Moni varmasti pysähtyi sinilipun nähtyään miettimään kotimaatamme ja itsenäisyyttämme.
 Rehtori Sanna Liljeqvist toivotti juhlaväen tervetulleeksi tilaisuuteen ja toi itsenäisyyspäivän tunnelman mieliimme.
 Toisen vuosiluokan opiskelija Iina Ripatti piti kannustavan puheen. Hän kehotti nuoria tekemään parhaansa opinnoissaan ja elämässään ja muistutti olemaan ylpeä jo saavutetuista tavoitteista.
  Lukiostamme valmistui kaksi uutta ylioppilasta, Nicholas Heikkinen ja Jani Tähtinen, joista paikalla lakitettavana oli Jani. Vararehtori Mai Kopper ojensi Janille lakin, ylioppilastodistuksen sekä ruusun, ja rehtorin sanojen saattelemana Jani sai painaa lakin päähänsä.

Juhlassa esiintyi myös oman lukiomme musiikinopiskelijoita, jotka esittivät Adelen Skyfall-kappaleen. Tämän ja muutaman yläasteen oppilaiden esitysten lisäksi tilaisuudessa laulettiin yhteishenkeä ja isänmaallisuutta kasvattava Maamme-laulu, sekä uusien ylioppilaiden kunniaksi Gaudeamus igitur.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti